STICHTING RE-TRAIL DOGS DANKT HAAR BESTAAN AAN ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS

Zonder mensen die zich belangeloos inzetten en altijd hulp aanbieden kan Re-Trail Dogs niet bestaan. Dat inzetten gaat van training tot websitebeheer en alles er tussenin.

Maar ook zonder donateurs en sponsoren kunnen we ons werk niet voortzetten. Hoe groter het bereik van Re-Trail Dogs, hoe meer honden er gebruik kunnen maken van de trainingen.

Daar zijn altijd kosten aan verbonden. Denk bijvoorbeeld aan trainingsmateriaal, reis- en leskosten.

Daarnaast willen we bijscholingsdagen blijven aanbieden en zelfs uitbreiden. Een educatief pakket staat hoog op onze ontwikkellijst. Hiervoor zullen o.a. lesmaterialen ontwikkeld worden en externe professionals benaderd gaan worden.

Het speurweekend inclusief alle bijkomende kosten wordt volledig gedragen door stichting Re-Trail Dogs. Tijdens dit weekend dragen we de zorg voor 18 honden inclusief 18 begeleiders en minimaal 10 vrijwilligers per dag.

Stichting Re-Trail Dogs is van mening dat we met elkaar een helpende hand kunnen toesteken aan herplaatshonden en hun verzorgers.

Iedere donatie, klein of groot is ontzettend welkom en wordt ingezet om het leven van herplaatshonden te verrijken en ondersteunen of om kennis te delen.

Helpt u ons helpen ?

 

U kunt ons steunen door geld over te maken naar:
Rekeningnummer NL43 ABNA 0619520841
t.n.v. Stichting Re-Trail Dogs